?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

• För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.

Klubbkortets idé

Klubbkortet är Söderby/Edenhofs stora breddsatsning för alla medlemmar som ger möjlighet till träning individuellt eller i grupp till rimliga kostnader. Observera att Klubbkortet gäller över hela anläggningen dvs. både på Edenhof och Söderby

Ditt Klubbkort köper du i inomhushallen på Söderby, Citybutiken eller i Receptionen på Söderby & Edenhof.

Genom att erbjuda väldigt mycket för en rimlig summa pengar tror vi att många kommer att vilja utveckla sig som golfspelare. Istället för att betala drygt en tusenlapp för årskort på rangen och ta enskilda lektioner hos pron kan man genom Guldkortet få:
  • Mycket förmånliga villkor på drivingrangen, på VIP kortet tex.  helt fria rangebollar
  • Obegränsat med Temakurser med maximalt 8 deltagare för endast ca: 100 kr/kurs
  • Förmåner i restaurang, shop och golfverkstad
Tanken med korten är alltså att få så många som möjligt att skaffa korten, vilket gör att vi kan fylla dem med allt bättre innehåll. Får vi fler som skaffar korten, finns även en möjlighet att på sikt sänka priserna på korten.

Banstatus

Hittade inga kalenderposter.

Hitta hit

Från Uppsala: Från Uppsala kör väg 600 (gamla E4) norrut. Vid Svista (ca 9 km) sväng vänster mot Bälinge och följ skyltningen.
Klicka här för att hitta till Edenhof GK på annat sätt.

Klubbkortet

Klubbkortet är Söderby/Edenhofs stora breddsatsning för alla medlemmar och som ger möjlighet till träningsmöjligheter individuellt eller i grupp till rimliga kostnader. Läs mer

Edenhof GK: 018-334185
Reception/Shop: 018-334185
Restaurang: 018-334167

För fler kontaktuppgifter, se webbsidans sidfot alternativt vår funktionärsförteckning.

Nybörjarkurser

Paket med nybörjarkurs plus medlemskap på 9-hålsbanan kostar i år 3200 kr. (tidigare 4 400 kr).
Kurs inklusive årsmedlemskap på hela 27-hålsanläggningen kostar 6 290 kr.