?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

• För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.

Trädgårdsmästaren även Gubbgolfmästare.

Dagens resultat i gubbgolfen måste betecknas som mediumljumma, semesterlugna, med bara 7 deltagare. Idag var det en kompakt resultatbild, inga spelare som stack ut åt något håll, så det var mycket slumpens skördar som styrde placeringarna. Segrare blev allas vår blomstermästare Björn Landqvist på 17 poäng. Mer beröm till honom behövs för hans fina blomsteruppsättningar runt klubbhuset och vid parkeringen. Dessutom vet jag att många blir glada och imponerade över de fina blomlådorna runt 7ans, 8ans och 9ans broar som alltid är fräscha och ansade. Stort tack för detta Björn. Ingemar A och Göte P blev tvåa och trea på 16 resp 15 poäng. Striden om grisskötseln stod denna vecka mellan två trotjänare inom Gubbgolfen. Roine Davidsson mot Micke Törnros. Denna gång gick Micke ut som segrare/förlorare med sina 11 poäng mot Roines 12 p. När man som Micke streckar 4 hål av 9 möjliga blir det svårt att få till ett bra resultat. 9 slag vardera på två hål, dvs full pott, ger inga bogiepoäng. Väldigt osäkert spel med i stort sett vartannat hål bra och vartannat inte fullt så bra. Roine streckade bara 3 hål mot slutet, 6an, 8an och 9an. Tog krafterna slut Roine? Idag blev det inga Birdies alls att skriva om, tyvärr. Tråkigt utan birdies tycker Leif Larsson Resultat Gubbgolfen den 21 juli 2011.

Plac.  Namn                       Klubb                  S-HCP    Poäng   Särskiljn.
1.      Björn Landqvist         Edenhof GK           21,0          17 p
2.      Ingemar Andersson    Edenhof GK           14,0          16 p
3.      Göte Persson            Edenhof GK           14,0          15 p
4.      Kjell-Arne Rönnberg   Edenhof GK           21,0           15 p    SHC
5.      Bertil Nilsson            Edenhof GK           21,0           14 p
6.      Roine Davidsson        Edenhof GK           20,0           12 p
7.      Michael Törnros        Edenhof GK           14,0           11 p

Banstatus

Hittade inga kalenderposter.

Hitta hit

Från Uppsala: Från Uppsala kör väg 600 (gamla E4) norrut. Vid Svista (ca 9 km) sväng vänster mot Bälinge och följ skyltningen.
Klicka här för att hitta till Edenhof GK på annat sätt.

Klubbkortet

Klubbkortet är Söderby/Edenhofs stora breddsatsning för alla medlemmar och som ger möjlighet till träningsmöjligheter individuellt eller i grupp till rimliga kostnader. Läs mer

Edenhof GK: 018-334185
Reception/Shop: 018-334185
Restaurang: 018-334167

För fler kontaktuppgifter, se webbsidans sidfot alternativt vår funktionärsförteckning.

Nybörjarkurser

Paket med nybörjarkurs plus medlemskap på 9-hålsbanan kostar i år 3200 kr. (tidigare 4 400 kr).
Kurs inklusive årsmedlemskap på hela 27-hålsanläggningen kostar 6 290 kr.