?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

• För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.

Tävlingsbestämmelser Edenhof Golfklubb 2013

För att få deltaga  i klubbens tävlingar (exkl. W-touren och gubbgolfen) fullt ut dvs kunna erhålla placeringspriser samt komma med i resultatlistan fordras att spelaren har exakt tävlingshandicap  och att spelaren ej har obetalda avgifter till Edenhof GK. Spelare med +36-handicap spelar i klubbens hcp- tävlingar på spelhcp 36.

Inbjudan med tävlingsbestämmelser anslås 21 dagar före tävling. Anmälan som ej strukits före anmälningstidens utgång är bindande för erläggande av anmälningsavgift. För att bli befriad från erläggande av anmälningsavgift erfordras läkarintyg, vid annan orsak än sjukdom avgör Tävlingskommittéen. Vid överanmälan i hcp-tävlingar gäller principen anmälningsordning, annars handicapordning.

Anmälan till tävling göres senast kl. 18.00 tre dagar före tävling. Starttider anslås senast kl. 18.00 en dag efter anmälningstidens utgång. Efteranmälan godtages normalt inte, tävlingsledningen avgör.

Vid tävlingsregistrering så ansvarar spelaren för att alla hcp grundande ronder är registrerade i GIT. Om spelaren ej har registrerat sina ronder och därmed har felaktigt hcp registrerat så riskerar den diskvalifikation. Tävlingsledningen avgör om spelaren får deltaga eller inte.

Spelare måste anmäla sig, betala fastställd anmälningsavgift samt hämta ut sitt scorekort senast 10 min före utsatt starttid.

Pristagare skall hämta sitt pris själv. Tävlingsledare får godkänna undantag. Nyttjande av ombud skall godkännas av ansvarig tävlingsledare i samband med inlämnande av scorekort.  I annat fall går priset vidare till nästa placering.

Anmälningsavgifter: Singeltävling 100:- Partävling 200:- (om ej annat uppges). Vardagsmedlem (vid helgtävling) och Gästande spelare erhåller 100 :- rabatt på ordinarie greenfee.

Edenhof Golfklubb följer Svenska golfförbundets regler och rekommendationer för tävlingsspel.

Banstatus

Hittade inga kalenderposter.

Hitta hit

Från Uppsala: Från Uppsala kör väg 600 (gamla E4) norrut. Vid Svista (ca 9 km) sväng vänster mot Bälinge och följ skyltningen.
Klicka här för att hitta till Edenhof GK på annat sätt.

Klubbkortet

Klubbkortet är Söderby/Edenhofs stora breddsatsning för alla medlemmar och som ger möjlighet till träningsmöjligheter individuellt eller i grupp till rimliga kostnader. Läs mer

Edenhof GK: 018-334185
Reception/Shop: 018-334185
Restaurang: 018-334167

För fler kontaktuppgifter, se webbsidans sidfot alternativt vår funktionärsförteckning.

Nybörjarkurser

Paket med nybörjarkurs plus medlemskap på 9-hålsbanan kostar i år 3200 kr. (tidigare 4 400 kr).
Kurs inklusive årsmedlemskap på hela 27-hålsanläggningen kostar 6 290 kr.